Strategia

Kaudella 2022-23 ryhmät jakautuvat luistelukoulu, harraste-, harrastekilpa- ja aluekilparyhmiin harjoitusmäärän, taitotason ja iän mukaan. Tarjoamme jääharjoittelun lisäksi laadukasta ja monipuolista oheisharjoittelu (lajitaito- ja tekniikkaharjoittelua, tanssia, kehonhuoltoa, voima- ja kestävyysharjoittelua yms.)

Tarjoamme myös yksilövalmennusta muiden seurojen muodostelmaluistelijoille ja lajiriippumattomia luistelukouluja ja harrasteryhmiä (Funskate, Easyskate) sekä SkateFit -kuntoluistelutunteja.

Valmennustiimimme osallistuu aktiivisesti kaikkien ryhmien valmennukseen, aina luistelukoulusta lähtien.

Osallistumme aktiivisesti Lounais-Suomen Taitoluistelu ry:n toimintaan ja alueelliseen kehitystyöhön.

Strategiamme on kasvattaa voimakkaasti seuraa seuraavan viiden vuoden aikana ja laajentaa toimintaa. Markkinointimme tähtää tunnettuuden kasvattamiseen ja uusien luistelijoiden hankintaan jotta voimme jatkuvasti tarjota yhä laajemmin mahdollisuuksia harrastaa luistelua. Toiminnan kasvaessa haluamme kuitenkin erityisesti varmistaa, että kaikille luistelijoille tarjotaan laadukasta ja yksilöllistä valmennusta ja, että arvomme Samanarvoisuus, Taito ja Positiivisuus pysyvät kaiken tekemisen keskiössä.