Luistelukoulut

Luistelukoulut

Luistelukoulut sopivat sekä tytöille että pojille. Luistelukoulu antaa hyvät valmiudet taitoluisteluun, jääkiekkoon, ringetteen ja muihin harrastuksiin.

Luistelukouluissa harjoittelun tavoite on oppia luistelun perustaidot, saada uskallusta olla jäällä ja edistää liikunnallisia elämäntapoja. Lasten luistelukoulussa luistelua opetellaan leikkimielellä, mutta tavoitteellisesti. Jokaisella viikolla on oma teemansa elävöittämässä ja hauskuuttamassa harjoituksia. Tavoitteena on oppia muun muassa kaatumaan oikein ja nousemaan ylös, oikea luisteluasento, oikeanlainen jarrutus, alkeisluistelua eteen- ja taaksepäin, erilaisia liukuja eteen- ja taaksepäin, sirklauksen alkeita, kaaria, käännöksiä, pyörähdyksiä sekä alkeishyppyjä ja -piruetteja. Luistelukoulun jälkeen luistelijan perusluistelutaidot ovat tasolla joka mahdollistaa luisteluharrastuksen jatkamisen taitoryhmässä josta voi edetä kilpa- tai harrastepolulle.

Luistelukouluissa harjoittelu tapahtuu koulutettujen valmentajien johdolla oman tasoisissa ryhmissä. Jokainen luistelukoulutunti on omanlaisensa jääseikkailu!

Luistelukouluun tultaessa ei vaadita aiempaa luistelukokemusta ja sinne voi tulla myös harjoittamaan taitojaan tauon jälkeen.

Luistelukoululaiset pääsevät esiintymään seuramme vuosittaisissa näytöksissä ja seuratapahtumissa.

ILMOITTAUDU MUKAAN