Seura

Skating Team Parainen ry on vuonna 2022 perustettu Paraislainen jääurheiluseura. Tarjoamme useita vaihtoehtoja harrastamiseen eri-ikäisille vauvasta vaariin: tytöille ja pojille, naisille ja miehille. Seurassamme taitoluistelua voi harrastaa sekä kilpailu- että harrastusmielessä. Tarkoituksenamme on luoda edellytykset taitoluistelun kilpa- ja harrastustoiminnalle reilussa ja terveessä hengessä.

Reilu peli

Tuemme ja edistämme omassa toiminnassamme aidosti urheiluyhteisön eettisiä periaatteita:

  • Jokaisen tasavertainen mahdollisuus liikuntaan ja urheiluun
  • Vastuu kasvatuksesta
  • Terveyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen
  • Rehellisyys ja oikeudenmukaisuus
  • Luonnon kunnioittaminen ja kestävään kehitykseen pyrkiminen

Skating Team Parainen arvot

Samanarvoisuus

Otamme jokaisen vastaan hymyllä ja arvostaen. Huomioimme erilaiset tarpeet toiminnassamme. Kunnioitamme ja kannustamme toinen toisiamme.

Taito

Iloitsemme taitojen oppimisesta ja opettamisesta. Kunnioitamme harjoittelua ja haastamme itsemme kehittämään jatkuvasti taitojamme. Tarjoamme ammattitaitoista valmennusta ja tukea kaikille.

Positiivisuus

Luomme ja pidämme yllä hyvää ilmapiiriä. Voitamme haasteet ja toivumme pettymyksistä positiivisuuden avulla. Olemme yhteisö jossa kaikilla on hyvä olla.

Arvomme näkyvät myös ryhmien nimissä. Ryhmien nimet luovat samanarvoisen lähtökohdan kaikille luistelijoille. Toimimme luonnon läheisyydessä kauniilla saaristoalueella, joten STP:n ryhmien nimet tulevat luonnosta. Luistelijoidemme kasvu ja kehitys kuvastuu ryhmien nimissä, hennoista kukista kasvaa sitkeitä varpuja ja lopulta vahvoja puita. Kaikkien ryhmiemme luisteljat ovat samanarvoisia ja huomioimme erilaiset tarpeet ja toiveet mahdollistamalla jokaiselle sopivan ryhmän huomioiden taito- ja motivaatiotaso. Pyrimme pitämään ryhmät suhteellisen pieninä jotta jokainen saa yksilöllistä valmennusta ja tukea.